06700ed9

správy

Nové puzdro na čítačku BOOX nova 3 color

 

 O1CN01j1njZQ2MBs77C9E6U_!!3896449790_看图王

Stále viac ľudí uprednostňuje čítanie elektronických kníh na čítačke elektronických kníh.V tejto tenkej čítačke elektronických kníh je pohodlné čítať veľa kníh.Nebojte sa nosiť príliš ťažké papierové knihy, čo zaberá viac miesta a peňazí.Teraz je BOOX ereader jednou z najobľúbenejších ereader.Stane sa vaším najlepším priateľom pre prácu a štúdium.

 

Tu je naše nové dizajnové puzdro na čítačku elektronických kníh s viacerými funkciami.

Budeš to milovať.

 画板 2

Toto puzdro v sebe spája remienok na ruku, držiak na ceruzku a stojan, ktorý stabilne drží váš stojan na čítačku.Uvoľnite si ruku pri čítaní a popíjajte kávu.Držiak na ceruzku drží pero, keď ho nepoužívate.

remienok-na-BOOX-Nova-3color (5)

 

 4

 

Štýlový dizajn s vybraným puzdrom z prémiovej PU kože je príjemný na dotyk.Je odolný pri používaní, chráni váš ereader na dlhú dobu.Vnútro z mikrovlákna je nepoškriabané, ladené do čiernej farby.

 

 

 5

Puzdro podporuje funkciu automatického spánku a prebudenia.Keď zatvoríte veko, vaša čítačka elektronických kníh sa zatvorí.

Keď otvoríte veko, čítačka elektronických kníh sa automaticky otvorí.Keď sa ponáhľate odísť a budete spať, je ľahké ukončiť čítanie.

 

 3

S elastickým popruhom na ruku vám puzdro umožňuje držať ho jednou rukou.Môžete si ho prezerať po ruke, môžete ho ľahko vziať kamkoľvek.Čokoľvek vy a vaše dieťa, môže držať v rukách to isté.

6

 

Puzdro sa automaticky pevne uzavrie.Nemusíte sa báť škrabancov od kľúčov a iných ostrých predmetov.Taktiež udrží vašu čítačku elektronických kníh v čistote viac dní.

 remienok-na-BOOX-Nova-3color (4)

Kožené puzdro dokonale obklopuje vašu drahú čítačku elektronických kníh.

Chráňte svoju čítačku elektronických kníh pred pádom a nárazom.

Bude to dobrý priateľ vášho ereadera.

Samozrejme, pre ereader máme aj iné štýly.Ako tenké a ľahké puzdro, hodvábne vytlačené farebné puzdro.

画板 2

 画板 5

A puzdro na origami stojan .

4

Pre vašu čítačku elektronických kníh máte viacero možností.

Ktorý je váš obľúbený štýl?

 

 

 

 

 


Čas odoslania: 29. apríla 2021